Öström Perunatuote tuotteet

Tuotteemme

Öströmin Perunatuotteen tuotteet jakautuvat kahteen tuotesegmenttiin: kuoritut perunat ja pidemmälle jalostetut esikeitetyt perunat. Esikeitettyjä tuotteita valmistetaan kahdella eri keittomenetelmällä. Molemmista tuoteryhmistä löytyy tuotteita eri tarpeisiin. Lisäksi valmistamme esikeitettyjä porkkanatuotteita. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä asiakkaan tarpeiden pohjalta löytääksemme yhä helppokäyttöisempiä ja maistuvampia tuotteita.

Myynti

Puh: 0400 809 530
E-mail: info@potwell.fi

Veitsikuoritut perunat

Veitsikuoritut perunat

HoReCa-sektorille toimitamme kuorittua perunaa värikoodattuna eri käyttökohteiden mukaan. Me teemme raaka-aineelle keittokokeet ja varmistamme, että perunamme soveltuvat käyttötarkoitukseensa. HoReCa-tuotteet pakataan sekä 10 kg:n pusseihin säilöntäaineeseen pakattuina että 5 kg:n pusseihin veteen säilöttyinä. Pussit on värikoodattu, jotta asiakkaan on helppo valita oikea tuote haluttuun käyttötarkoitukseen.

 

Toinen suuri asiakaskuntamme on teollisuus, jota varten räätälöimme kullekin asiakkaalle soveltuvan tuotteen. Tuote on räätälöitävissä käyttötarkoituksen, säilöntätavan ja pakkauskoon avulla.

Veitsikuoritut perunat
Esikeitetyt perunat

Esikeitetyt perunat

Esikeitetyissä perunoissa meillä on kaksi eri tuoteryhmää: avokeitetyt perunat sekä vakuumipakatut esikeitetyt perunat. Avokeittomenetelmällä valmistetut tuotteemme ovat jatkojalostettuja, leikattuja perunatuotteita, jotka pakkaamme pääsääntöisesti 10 kg:n pakkauksiin. Pakkauksissa ei käytetä säilöntäainetta vaan tuotteet ovat todellakin tuoreita ja maistuvia.

Tuotteet soveltuvat erinomaisesti teollisuuteen ja SK-puolelle kun tarpeet ovat suuria. Vakuumipakattuja esikeitettyjä tuotteita taas saa useassa eri pakkauskoossa ja ne soveltuvat erinomaisesti teollisuuteen, SK-puolelle ja jopa vähittäiskauppaan. Molempia tuoteryhmiä saa asiakkaiden toiveiden mukaisessa muodossa, kokonaisina, viipaleina, kuutioina, suikaleina ja lohkoina. Uutuutena myös erilaiset kuorelliset esikeitetyt tuotteet.

Esikeitetyt perunat

Tuotanto

Uusia tuotteita ja tuotelinjoja on otettu käyttöön lähes vuosittain. Kun asiakkaalla on ongelma, me ratkaisemme sen.
Perunatuotteiden jalostus ja pakkaus

Meiltä korkealaatuiset tuotteet vuoden ympäri