Öström Perunatuote yritys

Öströmin Perunatuote

Tuotamme laadukkaita, valmiita ruokaperunaratkaisuja suurtalouksille, elintarviketeollisuudelle, vihannestukuille sekä ravintoloille. Yrityksemme painopiste on yhä enemmän lopputuotteessa, josta halutaan tehdä mahdollisimman helppokäyttöinen, korkealaatuinen ja kustannustehokas ratkaisu loppukäyttäjälle.

Missä tahansa Suomessa kuljetkin, et voi olla törmäämättä Öströmin Perunatuotteen tuotteisiin.

Perustettu

1991

Koko

Noin 40 vakituista työntekijää, 45 sopimusviljelijää sekä useita alihankintayrityksiä

Sijainti

Kristiinankaupunki

Kehittyvä kumppani

Haluamme kehittyä jatkuvasti. Vain koko toimitusketjua kehittämällä ja valvomalla voimme olla varmoja lopputuotteen laadusta.
Lopputuotteen laatuun vaikuttaa olennaisesti koko perunan elinkaari; raaka-aineen viljely, toimitus tehtaalle, tuotteen jalostus ja lopputuotteen kuljettaminen asiakkaalle. Öströmin Perunatuote haluaa olla kumppani, joka hallitsee koko toimitusketjun.

Laatu on monen tekijän summa

Turvallisuus

Haluamme varmistaa, että toimintamme ja tuotteemme ovat kaikilta osin kuluttajan, asiakkaan ja viranomaisen vaatimusten mukaisia. Tuotteemme ovat turvallisia ja tuotteemme sekä toimintamme täyttävät elintarvike- ja ympäristölainsäädännön vaatimukset.

 

Huomioimme toimintaan liittyvät ympäristönäkökohdat ja haluamme luoda uusia, vielä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä toimintamalleja. Haluammekin erottua alan parhaana elintarviketurvallisuus- ja ympäristöosaajana.

 

Elintarvike- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvistä asioista viestitään aktiivisesti sekä sisäisesti että tärkeiden sidosryhmien kanssa. Tavoitteen saavuttaaksemme olemme näkyvästi mukana kehittämässä tuotteen koko toimitusketjua.

Toimitusvarmuus

Toimitamme tuotteemmme keskus- ja tukkuliikkeille sekä teollisuuteen ympäri Suomen. Päämarkkinoiden lisäksi toimitamme jalostettuja tuotteita myös vientiin. Laaja yhteistyöverkostomme varmistaa nopean logiikan suoraan asiakkaalle saakka.

 

Kattava tuoteportfoliommee sekä toiminnan skaalaedut varmistavat, että pystymme toimittamaan asiakkaalle tuoreita tuotteita vuoden jokaisena päivänä.

Raaka-aineet

Öströmin Perunatuote haluaa olla alansa paras sopimuskumppani myös raaka-aineen hankinnassa. Teemme jatkuvaa yhteistyötä viljelijöiden kanssa kehittääksemme lopputuotetta. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi lajikevalinnoissa, viljelytekniikoissa, varastoinnissa ja kuljetuksessa.

Moderni toimija, jolla on modernit juuret

Aloitimme toimintamme vuonna 1991 perunakrokettien valmistuksella. Nykyistä päätuotetta eli kuorittua perunaa yritys alkoi valmistaa 1990-luvun puolivälissä, jolloin perunakrokettien valmistus päätettiin lopettaa. Vuonna 1998 yritys muutti yhtiömuotonsa osakeyhtiöksi, josta myös nopean kasvun vuosi lähti liikkeelle. Vuoden 2008 loppupuolella mukaan otettiin myös hieman pidemmälle jatkojalostetut, leikatut ja esikeitetyt tuotteet.
Öströmin Perunatuote perheyritys

Kun asiakkaalla on ongelma, me ratkaisemme sen

Korkealaatuiset perunajalosteet vuoden ympäri