Öström Perunatuote yritys

Yritys

Yrityksen toiminta on muuttunut alkuaikojen maatalousvetoisesta perheyrityksestä elintarviketeollisuudessa toimivaksi organisaatioksi. Yrityksen painopiste on yhä enemmän lopputuotteessa, josta halutaan tehdä mahdollisimman helppokäyttöinen, korkealaatuinen ja kustannustehokas ratkaisu loppukäyttäjälle.

Kehittyvä kumppani

Olemme toimija, joka huomioi toimintaan liittyvät ympäristönäkökohdat ja haluamme luoda uusia vielä tehokkaampia ympäristöystävällisempiä toimintamalleja. Haluammekin erottua alan parhaana elintarviketurvallisuus- ja ympäristöosaajana.

 

Elintarvike- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvistä asioista viestitään aktiivisesti sekä organisaation sisäisesti että tärkeiden sidosryhmien kanssa. Tavoitteen saavuttaaksemme olemme näkyvästi mukana kehittämässä koko tuotteen toimitusketjua.

 

Haluamme kehittyä jatkuvasti. Vain koko toimitusketjua kehittämällä ja valvomalla voidaan olla varmoja lopputuotteen laadusta. Lopputuotteen laatuun vaikuttaa olennaisesti koko perunan elinkaari; raaka-aineen viljely, toimitus tehtaalle, tuotteen jalostus ja lopputuotteen kuljettaminen asiakkaalle. Öströmin Perunatuote haluaa olla kumppani, joka hallitsee koko toimitusketjun.

 

Öströmin Perunatuote haluaa olla alansa paras sopimuskumppani myös raaka-aineen hankinnassa. Teemme jatkuvaa yhteistyötä viljelijöiden kanssa kehittääksemme lopputuotetta. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi lajikevalinnoissa, viljelytekniikoissa, varastoinnissa ja kuljetuksessa.

 

Toimitamme tuotteemme keskus- ja tukkuliikkeille sekä teollisuuteen ympäri Suomen. Päämarkkinoiden lisäksi toimitamme jalostettuja tuotteita myös vientiin. Laaja yhteistyöverkostomme varmistaa nopean logistiikan suoraan asiakkaalle saakka. Kattava tuoteportfoliomme sekä toiminnan skaalaedut varmistavat, että pystymme toimittamaan asiakkaalle tuoreita tuotteita vuoden jokaisena päivänä.

Missä tahansa Suomessa kuljetkin, et voi olla törmäämättä Öströmin Perunatuotteen tuotteisiin.

Laatu ja toimitusvarmuus

Yrityksemme tavoite on tuottaa laadukkaita, valmiita ruokaperunaratkaisuja suurtalouksille, elintarviketeollisuudelle, vihannestukuille, ravintoloille ja näin viime kädessä tuottaa lisäarvoa kuluttajalle. Haluamme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa laadun, hinnan, joustavuuden, toimitusvarmuuden, tilanneherkkyyden ja palvelualttiuden avulla.

 

Haluamme varmistaa, että toimintamme ja tuotteemme ovat kaikilta osin kuluttajan, asiakkaan ja viranomaisten vaatimusten mukaisia. Tuotteemme ovat turvallisia ja tuotteemme sekä toimintamme täyttävät elintarvike- ja ympäristölainsäädännön vaatimukset.

Esikeitetyt perunat
Perunatuotteet tuotantolinja

Vastuullisuus

Kannamme vastuun tasapainoisesta ympäristöstä kehittämällä prosessejamme kohti ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Tavoitteemme on pitää ympäristön huomioonottaminen yhtenä perustekijänä jo toiminnan suunnitteluvaiheessa. Uskallammekin väittää, että olemme alan edelläkävijä ympäristöasioissa.

 

Meidän jättämämme jalanjälki on vihreä. Meillä on sertifioidut laatujärjestelmät ISO22000 ja ISO14001.

Tuotteiden korkea laatu, korkea toimitusvarmuus sekä luotettava sopimuskumppani. Niistä Öströmin Perunatuote tunnetaan.